Geslaagde Oldies-avond in de Gentse Muide

Met ruim 130 aanwezigen mag het Vlaams Belang in Gent terugkijken op een tweede geslaagde Oldies-avond. Het initiatief van de werking Sluizeken-Muide-Meulestede – in het bijzonder Joris De Rynck – trok heel wat buurtbewoners aan. Binnenkort wordt de opbrengst overhandigd aan het kinderkankerfonds, dat als goede doel van de avond was uitgekozen.

De laatste weken waren de Vlaams Belangers een veel gezien publiek in de lokale cafés en dat tot groot enthousiasme van de lokale inwoners. Die lieten dan ook niet na om langs te komen en  te genieten van de kartoffelsalat met worst en vervolgens een gastoptreden van Bart Van Genth. Nadien volgde de discobar met muziekjes uit de oude doos.

Dat de avond in de smaak viel, bleek ook uit het feit dat een aantal lokale mensen lid werden van de partij. Dat zal ook wel niet vreemd zijn aan de toespraak van koepelvoorzitter Johan Deckmyn, die uithaalde naar het Gentse stadbestuur dat er alles aan gedaan heeft om een studie onder de mat te vegen waarin onomstotelijk werd bewezen dat de criminaliteit in het zogezegd gezellige Gent met 40% is gestegen in amper enkele jaren. De bewoners van de oude volkswijken weten gelukkig maar al te goed wie hun belangen nog verdedigt en wie niet.

En dat de avond eindigde in een aantal cafeetjes in de buurt zal wel voor niemand een verrassing zijn. Cafeetjes waar het Vlaams Belang nu meer dan ooit welkom is…

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...