Militantenbijeenkomst 16 april 2011

Op zaterdag 16 april 2011 vond in Taverne ‘t Lammeken te Mariakerke de 7e Militantenbijeenkomst plaats.

Onder een heerlijk lentezonnetje konden we terug een 20-tal trouwe partijleden verwelkomen op onze ondertussen alom gekende vaste stek.

Het moet zijn dat de ontluikende natuurelementen op een aantal van onze militanten wel een heel gustige invloed uitoefenen. Zo werden spontaan 2 a 3 nieuwe initiatieven aangereikt die dan ook in de heel nabije toekomst zullen uitgewerkt worden en waarover we jullie heel binnenkort verder zullen berichten.

We mogen zeker niet na laten om onze kameraad Bert uit Wondelgem te bedanken voor het aanbrengen van niet minder dan 4 nieuwe leden welke op het conto van de Koepel Gent mogen geschreven worden. Deze worden weliswaar aangebracht door de ledencampagne welke uit de regio gelanceerd werd, maar het blijft toch de verdienste van “onzen” Bert dat hij 4 collega’s heeft kunnen overtuigen om lid te worden van het Vlaams Belang. We kijken er dan ook al halsstarrig naar uit om deze nieuwe leden op 1 van onze volgende activiteiten te mogen begroeten!

Het is dan ook overbodig nog te vermelden dat deze formule van maandelijkse bijeenkomsten blijft aanslaan en wel heel motiverend werkt op een groot deel van de Gentse partijleden.

Rest er me nog jullie nu reeds warm te maken voor onze volgende militantenbijeenkomst welke zal doorgaan op zaterdag 21 mei 2011 in Taverne ‘t Lammeken, Brugsesteenweg 341 9030 Mariakerke – Gent. Ook 18 juni kunnen jullie alvast aankruisen in jullie agenda; waarmee we dus blijven vasthouden aan de 3e zaterdag van de maand.

Aan allen een Fijn Ostara en/of Vrolijk Pasen toegewenst!

Voor een Onafhankelijk Vlaanderen en het Eigen Volk Eerst!

Martin Gyselinck, militantenverantwoordelijke Vlaams Belang Koepel Gent

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...