Vlaams Belang voert actie tijdens nieuwjaarsdrink stad Gent

Nieuwjaarsattentie Vlaams Belang bij menige Gentenaren in trek
Voor veel Gentenaars is Gent helemaal geen toffe stad!

Reeds voor het vierde jaar op rij maakten de militanten en mandatarissen van het Vlaams Belang Koepel Gent gebruik van de nieuwjaarsdrink van de stad Gent om de Gentenaren te verwelkomen met een kleine attentie. Ook dit jaar ontvingen de nieuwjaar vierende Gentenaren een kalendertje met een politieke spotprent. Na vorig jaar de spot gedreven te hebben met de dure parkeertarieven werd ook deze keer sp.a-burgemeester Daniël Termont (zie bijlage) op de korrel genomen wegens het feit dat Gent helemaal niet de “toffe stad” is zoals het stadsbestuur beweert, o.a. met de campagne “Gent, zoveel stad”.

Een 2.000-tal kalendertjes gingen, ondanks de koude, vlot van de hand en menig Gentenaar sloot zich aan bij onze kritiek op het “gezellige Gent”. Eenmaal de receptie werd aangevat, schoven ook de Vlaams Belangers enthousiast aan en klonken zij op een druk, boeiend en strijdbaar 2010!

Johan Deckmyn
Voorzitter Vlaams Belang Koepel Gent

Foto (vlnr.): federaal parlementslid en gemeenteraadslid Francis Van den Eynde, Vlaams Parlementslid en gemeenteraadslid Johan Deckmyn, provincieraadslid en gemeenteraadslid Kristina Colen, bestuurslid Geoffrey Bolle, gemeenteraadslid Gabi De Boever, bestuurslid Martin Gyselinck en provincieraadslid Tanguy Veys.

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...